Karmameju: SUN PRE&AFTER SERUM LOTION – TRAVEL SIZE

kr. 149,00

Til ansigt og krop
◌ Hudpleje og solpleje i én
◌ Elsket året rundt som fugtgivende lotion
◌ Lindrende og fugtgivende pleje til før og efter sol
◌ Klinisk dokumenterede & økologiske ingredienser

Karmameju SUN PRE- & AFTER SUN er luksuriøs hudpleje til krop og ansigt. Med veganske, koralvenlige, økologiske og bæredygtige ingredienser plejes huden med styrkende antioxidanter, nærende og blødgørende planteolier, fugtgivende hyaluronsyre og Karmamejus klinisk dokumenterede kombination af genopbyggende, hudhelende planteekstrakter.

PRE- & AFTER SUN er til alle i familien. Anvend som hydrerende hudpleje under solcreme og som aftersun efter ophold i solen. Aftersun hjælper med at berolige og styrke hudens helingsproces efter at have været eksponeret for solens skadelige UV-stråler. En velhydreret hud giver en længerevarende farve og glød, og de mineralske solfiltre i Karmameju SUN solcremer påføres endnu nemmere på en velplejet hud.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

100ml
Let absorberende, naturlig og lindrende pre- & aftersun, som fugtmætter huden inden sol og styrker hudens helingsproces efter sol.
PRE- & AFTER SUN serum-lotion er yderst fugtgivende hudpleje og beroligende pre- og aftersun i én. Den lette konsistens er som en læskende sommerdrik for huden, som nemt trænger ind og fylder huden med fugt og lindrende ingredienser. PRE- & AFTER SUN hjælper med at fugtmætte huden inden sol og med at styrke huden efter ophold i solen.