Karmameju: SERUM 03 – CLEAR

kr. 599,00

“CLEAR 03: Særligt gavnlig for hud med pigmentforandringer, synlige porer, ujævnheder og hud med tendens til at fedte i løbet af dagen!”
Formuleret til at hydrere og balancere huden i en barrierevenlig kamp mod en ujævn og fedtet hudoverflade. Forfiner synlige porer og reducerer pigmentforandringer med bioaktive nøgleingredienser såsom effektiv C-vitamin, postbiotika og rødkløverekstrakt.
CLEAR ansigtsserum har en øjeblikkelig poresammentrækkende og primer-lignende effekt, når den påføres på huden.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Balancerende CLEAR ansigtsserum hjælper med at mindske ujævnheder og forskelle i huden og derved opnå en mere ensartet og forfinet struktur.
CLEAR ansigtsserum har en øjeblikkelig poresammentrækkende og primer-lignende effekt, når den påføres huden. Anvend dagligt for at give fugt, balancere talgproduktionen, minimere forstørrede porer og akne eller for at reducere hyperpigmentering fra solskader, ar og mørke pletter.

Med klinisk dokumenterede nøgleingredienser som rødkløverekstrakt og kraftig C-vitamin kombineret med antioxidantrig ferulsyre og postbiotika, hjælper CLEAR ansigtsserum med at forfine hudens struktur og balancere talgproduktionen – alt imens den understøtter hudens mikrobiom med effektiv barrierebeskyttende postbiotika.
CLEAR face serum 03 giver øjeblikkelig hydrering og holder på fugten med klinisk dokumenteret dobbeltvirkende hyaluronsyre. Den optimale kombination af hyaluronsyre med lav og høj molekylvægt hjælper med synligt at fylde hudens overflade med fugt og giver samtidig langvarig hydrering i de dybere lag af huden. Sammen med hyaluronsyre er formlen sammensat af økologisk, enzymrig aloe vera, stimulerende fyrretræsvand, lindrende agurkeekstrakt samt vegetabilske fugtbindere.

CLEAR face serum 03 er oliefri, vegansk og parfumefri. Den naturlige duft i CLEAR kommer fra de potente, bioaktive ingredienser, som vi nøje har udvalgt til produktet.

Hvordan man vælger /
Særligt gavnlig for hud med pigmentforandringer, synlige porer, ujævnheder og hud med tendens til at fedte i løbet af dagen, men alle hudtyper kan dog drage fordel: Vores tre bioaktive ansigtssera er udarbejdet for at kunne favne alle hudtyper året rundt. Vælg din ansigtsserum ud fra de specifikke hudtilstande eller udfordringer, din hud har, og som du ønsker at forbedre, og dermed vælge en passende serum/eller sera til et eller flere formål.