Karmameju: SERUM 01 – FIRM

kr. 599,00

“FIRM 01: Særligt gavnlig til tør, fugtfattig og fatigue hud samt hud der mangler glød og fasthed!”
Dybt fugtgivende ansigtsserum og et stimulerende wake-up call for bindevævet. Formlen tilfører huden en målrettet pleje af linjer og rynker med et udvalg af bioaktive nøgleingredienser såsom krokusekstrakt og måttebønnefrøekstrakt – det botaniske alternativ til retinol og A vitamin.

2 på lager

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

FIRM ansigtsserum 01 giver øjeblikkelig hydrering og holder på fugten med klinisk dokumenteret dobbeltvirkende hyaluronsyre. Den optimale kombination af hyaluronsyre med lav og høj molekylvægt hjælper med synligt at fylde hudens overflade med fugt og giver samtidig langvarig hydrering i de dybere lag af huden. Sammen med hyaluronsyre er formlen sammensat af økologisk, enzymrig aloe vera, stimulerende fyrretræsvand, lindrende agurkeekstrakt samt vegetabilske fugtbindere.
FIRM ansigtsserum 01 er oliefri, vegansk og parfumefri. Den naturlige duft i FIRM kommer fra de potente, bioaktive ingredienser, som vi nøje har udvalgt til produktet.

Hvordan man vælger:
Særligt gavnlig til tør, fugtfattig, fatigue hud samt hud, der mangler glød og fasthed, men alle hudtyper kan dog drage fordel af FIRM: Vores tre bioaktive ansigtssera er udarbejdet for at kunne favne alle hudtyper året rundt. Vælg din ansigtsserum ud fra de specifikke hudtilstande eller udfordringer, din hud har, og som du ønsker at forbedre, og dermed vælge en passende serum/eller sera til et eller flere formål.