Karmameju: BODY BRUSH – NAUTRAL BUFF

kr. 299,00

◌ Hurtige/synlige resultater
◌ Stimulerende hudpleje til børn og voksne
◌ Populær begynderbørste

2 på lager

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

At børste huden på kroppen er et flere hundrede år gammelt skønhedsritual, anvendt i mange kulturer og verdensdele.

Regelmæssig tørbørstning med Karmameju tørbørste giver dig hurtigt synlige og mærkbare resultater: Tørbørstning hjælper med at bekæmpe og forebygge tør hud, fjerner døde hudceller uden at beskadige huden, øger energiniveauet og velvære, gør huden mere spændstig, bidrager til reducering og forebyggelse af cellulite* samt stimulerer kroppens nervesystem, blodcirkulation og lymfesystem.

BUFF er den ideelle ”starter-børste” hvis du ikke er vant til at tørbørste huden på kroppen. BUFF kan også anvendes under graviditet for at minimere væskeophobninger i kroppen og lindre graviditetskløe.

BUFF er også ideel at anvende på børn, og anbefales også til særligt sensitive børn og børn med psykiatriske diagnoser, som har gavn af den daglige fysiske kontakt og stimulering af nervesystemet.

Karmameju tørbørsterne er unikke. Udviklet i hårdhed, hårtype, hårmængde og hårlængde samt FSC-certificeret træ. Det længere skaft er ligeledes udviklet og formgivet af Karmameju, for den optimale børsteoplevelse og effekt på huden.

Karmameju-tørbørsterne er blevet klassikere og tusindvis af forbrugere har gjort tørbørstning til et dagligt ritual, fordi de mange fordele kan ses og mærkes, og kan synes som et savn, når man ikke har fået det gjort.

*På et studie fra University of Sunderland i England fastslog forskere, at daglig brug af tørbørster gennemsnitligt reducerede testpersonernes cellulite med 26% på kun 5 uger.