Karmameju: BODY BRUSH – IONIC RECHARGE

kr. 499,00

◌ Hurtige/synlige resultater
◌ Et MUST HAVE produkt på hudplejehylden
◌ Forbrugernes favorit
◌ Dagligt skønhedsritual for krop og sind

1 på lager

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

At børste huden på kroppen er et flere hundrede år gammelt skønhedsritual, anvendt i mange kulturer og verdensdele.

Regelmæssig tørbørstning med RECHARGE tørbørste giver dig hurtigt synlige og mærkbare resultater: Tørbørstning hjælper med at afhjælpe tør hud, bekæmpe cellulite*, styrke huden, for at opnå øget energi og for at skabe balance og velvære. Børst med lange lige strøg mod hjertet for at stimulere kroppens nervesystemet, blodcirkulation og lymfesystemet.

Tørbørstning af kroppen med Karmamejus ion kropsbørste danner negative ioner direkte på huden gennem naturlig friktion. Negative ioner accelererer transporten af ilt til vores celler og kropsvæv. De gør samtidig lymfekirtlerne i stand til at afgifte blodet, og derved sænke kroppens niveau af antioxidativt stress og øger derved hudens modstandsdygtighed. Negative ioner er fantastiske for vores sundhed og velvære.

Ion tørbørster siges at have oprindelse hos munkene rundt om i verdens klostre – det er en enkel, let metode til at afbalancere elektromagnetiske energier i din krop, som sætter skub i udskillelsen af affaldsstoffer.

RECHARGE Karmameju tørbørste er egnet til alle hudtyper, men har du sensitiv hud eller er tørbørste nybegynder, kan du vælge at starte med BUFF børsten, for så senere at gå over til RECHARGE.

Karmameju tørbørsterne er unikke. Udviklet i hårdhed, hårtype, hårmængde og hårlængde samt FSC-certificeret træ.

Karmameju-tørbørsterne er blevet klassikere og tusindvis af forbrugere har gjort tørbørstning til et dagligt ritual, fordi de mange fordele kan ses og mærkes, og kan synes som et savn, når man ikke har fået det gjort.

*På et studie fra University of Sunderland i England fastslog forskere, at daglig tørbørstning gennemsnitligt reducerede testpersonernes cellulite med 26% på kun 5 uger.