Hindbærroulade

Hindbærroulade er en rigtig klassiker, som smager vidunderligt hyggeligt og ret så simpel at lave. Her er den fyldt med den velsmagende hindbærmarmelade fra Le Crú. Nyd den, som den er – eller med letpisket flødeskum. Og så en varm kop kaffe eller te til.
Hindbærroulade
Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver
Fyld:
1 glas Le Crú JAM, RASPBERRY (220 g)
Sigtet flormelis til pynt
Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm, og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering.
Pynt med lidt flormelis inden servering.