Cookies med skumfiduser

Forkæl de hjemmebagte cookies med endnu mere ‘chewiness’ og wauw-effekt ved at putte skumfiduser i dejen. Vi har brugt Baru lækre skumfiduser med mørk chokolade og frysetørret hindbær, men prøv også med dem med saltkaramel for eksempel.

Cookies med skumfiduser
ca. 12 stk.

100 g smør, blødt
155 g brun farin
1 æg
150 g mel
1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
1 pakke Barú skumfiduser (alle varianterne kan bruges)

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Rør smør og brun farin godt sammen indtil en cremet og let luftig konsistens i en skål. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, bagepulver og salt i. Skær hver skumfiduser i 4 stykker og vend i dejen. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, tryk dem let flade. Bag i 10-12 minutter ved 180 grader varmluft. Lad dem køle af på en bagerist.

Nyd dem også gerne lune. Måske med en kugle vaniljeis?